ESCOLARITZACIÓ 2024/2025






Qualsevol dubte:

Oficina d’Escolarització de Eivissa i Formentera
Edifici de la Delegació Territorial d'Eivissa
Via Púnica, 23
07800 Eivissa
Tel.: 971 17 60 29 
escolaritzacio.eivissa@dgplacen.caib.es

CEIP Balansat

Tel. 971334870 o  procesescolaritzacio@ceipbalansat.com

PORTES OBERTES al CEIP BALANSAT

Us animam a venir i conèixer el nostre centre el pròxim dijous dia 18 d'abril de 2024 a les 17 hores.

CALENDARI 

El procés d'adscripció. Els alumnes de 6è de primària tenen plaça reservada a l'IES Balàfia, centre adscrit. Només hauran de realitzar la matrícula en les dates previstes segons el calendari d'adscripció. Si es vol canviar de centre adscrit s'haurà de presentar la sol·licitud a l'institut que es desitgi en les dates del procés d'admissió.

El procés d'admissió és un procés obert a tots els alumnes que desitgin un canvi de centre i a la incorporació al sistema educatiu (infants nascuts l'any 2021 o alumnes procedents de centres privats o estrangers).

Els alumnes de 5 anys no han de realitzar cap tràmit, passen directament a 1r curs de primària.

PUBLICACIÓ DEL LLISTAT PROVISIONAL DE PUNTUACIÓ DEL PROCÉS D'ADMISSIÓ

A partir d'avui 12 de juny ja podeu consultar el llistat provisional de puntuació del procés d'admissió a través de la pàgina d'escolarització a "RESULTAT DE PROCÉS" o directament a aquest document: "llistat provisional de puntuació".

Mitjançant aquesta consulta, podreu veure la puntuació i els centres que heu sol·licitat. Si aquesta puntuació no fos correcta, tendreu 3 dies hàbils, de dia 13 a dia 17 de juny, per tramitar una reclamació directament al centre de 1a opció. En el cas de tràmits autenticats (gestib o clave) podeu fer la reclamació online adjuntant la documentació al tràmit, si n'és el cas.


El dia 21 de juny es publicarà el llistat definitiu on s'adjudiquen els centres. Atenció al període de matriculació (del dia 25 al 28 de juny) per tal de formalitzar aquesta plaça adjudicada. 


PUBLICACIÓ DEL LLISTAT definitiu DEL PROCÉS D'ADMISSIÓ 2024/2025

A partir d'avui 21 de juny ja podeu consultar el llistat definitiu del procés d'admissió a través de la pàgina d'escolarització a "RESULTAT DE PROCÉS" o directament a aquest document: "llistat definitiu".


Si teniu reservada la plaça per al vostre fill/a en el nostre centre haureu de venir PRESENCIALMENT per FORMALITZAR la matrícula. Recordau la data:

DEMANAU CITA PRÈVIAMENT AL TL 971.33.48.70


Per formalitzar la matrícula s'ha de presentar la següent documentació:

També s'ha d'entregar emplenat i signat:

Elecció de religió catòlica o atenció educativa

Autorització sms/e-mail

Imprés direcció i telèfons

Sol·licitud transport escolar (Només Educació Primària)

Entrevista noves matrícules


QUALSEVOL DUBTE: Tel. 971.33.48.70 o procesescolaritzacio@ceipbalansat.com