ESCOLARITZACIÓ

2022-2023

Qualsevol dubte:

Oficina d'Escolarització d'Eivissa: Tel. 971 176 029 o escolaritzacio.eivissa@dgplacen.caib.es

CEIP Balansat: Tel. 971334870 o ceipbalansat@educaib.eu

PREVISIÓ DE MATRÍCULA CURS 22-23

El procés d'adscripció. Els alumnes de 6è de primària tenen plaça reservada a l'IES Balàfia, centre adscrit. Només hauran de realitzar la matrícula en les dates previstes segons el calendari d'adscripció. Si es vol canviar de centre adscrit s'haurà de presentar la sol·licitud a l'institut que es desitgi en les dates del procés d'admissió.

El procés d'admissió és un procés obert a tots els alumnes que desitgin un canvi de centre i a la incorporació al sistema educatiu (infants nascuts l'any 2019 o alumnes procedents de centres privats o estrangers).

Els alumnes de 5 anys no han de realitzar cap tràmit, passen directament a 1r curs de primària.


Jornada de portes obertes presencial


Hola famílies!


🗓️ Com ja sabeu del 9 al 20 de maig comença el procés d' escolarització.


?❗JORNADA DE PORTES PRESENCIAL: DIMECRES 27 D'ABRIL 16.30h AL CEIP BALANSAT


📧Indicau al formulari el vostre correu electrònic i la vostra assistència a la Jornada de Portes Obertes.


https://forms.gle/AhxCfff6pcmm3n487
📌Us esperam amb els braços oberts!😀📽️ En aquest vídeo veureu les instal•lacions, la metodologia, els nostres valors i algunes de les tantes coses que fan els infants a l' escola de Balansat!


https://youtu.be/nQVagvDEi3I


CALENDARI PROCÉS D'ESCOLARITZACIÓ 2022-2023


DEL DIA 9 I FINS 20 DE MAIG: PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS D'ADMISSIÓ


  • En aquest procés haurà de participar qui desitgi un canvi de centre i qui s'incorpori per primera vegada al sistema educatiu, és a dir, infants nascuts l'any 2019 o alumnes procedents de centres privats o estrangers).


  • Totes les sol·licituds d'admissió s'han de presentar preferentment per la via telemàtica, ja que és la forma més adequada i segura per participar en el procés a causa de la situació sanitària actual.


  • En el cas de canvi de centre, es recomana a les famílies que per poder dur a terme el tràmit de manera telemàtica, si no són usuàries del GestIB, en sol·licitin l'accés al seu centre actual.


  • L'atenció es farà per via telefònica (Tel. 971.33.48.70) i per correu electrònic (procesescolaritzacio@ceipbalansat.com). En els casos en que sigui necessari desplaçar-se al centre, es farà amb cita prèvia.


  • En quins casos s'haurà de demanar cita al centre?

- Quan s'hagi fet el tràmit pel sistema autenticat i s'hagi d'aportar documentació justificativa que no es pugui consultar telemàticament per part de l'Administració.

En els següents casos, hauran d'acudir els dos progenitors per tal de signar la sol·licitud o, en el cas que només n'hi pugui acudir un, haurà d'aportar una autorització signada del progenitor absent o una declaració responsable juntament amb la documentació relativa a la no necessitat del vistiplau per part de l'altre progenitor o tutor:

- Quan s'hagi emplenat el sistema de tràmit anònim. L'usuari s'haurà de demanar cita al centre per tal de signar-lo.

- Quan no es disposi de DNI o NIE. En aquest cas, el centre ajudarà a emplenar la sol·licitud en paper.

- Quan no s'hagi pogut dur a terme el tràmit telemàticament, tot i rebre el suport telefònic i telemàtic per part del centre. En aquest cas, el centre ajudarà a fer el sistema de tràmit anònim, o excepcionalment, emplenar la sol·licitud en paper en el centre.

IMPORTANT: són els participants qui s'han de posar-se en contacte amb el centre per tal de demanar cita.