ESCOLARITZACIÓ

2021-2022

Qualsevol dubte:

Oficina d'Escolarització d'Eivissa: Tel. 971 176 029 o escolaritzacio.eivissa@dgplacen.caib.es

CEIP Balansat: Tel. 971334870 o procesescolaritzacio@ceipbalansat.com

El procés d'adscripció. Els alumnes de 6è de primària tenen plaça reservada a l'IES Balàfia, centre adscrit. Només hauran de realitzar la matrícula en les dates previstes segons el calendari d'adscripció. Si es vol canviar de centre adscrit s'haurà de presentar la sol·licitud a l'institut que es desitgi en les dates del procés d'admissió.

El procés d'admissió és un procés obert a tots els alumnes que desitgin un canvi de centre i a la incorporació al sistema educatiu (infants nascuts l'any 2018 o alumnes procedents de centres privats o estrangers).

Els alumnes de 5 anys no han de realitzar cap tràmit, passen directament a 1r curs de primària.


Jornada de portes obertes virtual


Hola famílies!


🗓️ Com ja sabeu del 3 al 14 de maig comença el procés d' escolarització.


🌈Hem pensat una forma per a què ens pugueu conèixer un poc millor!


📽️ En aquest vídeo veureu les instal•lacions, la metodologia, els nostres valors i algunes de les tantes coses que fan els infants a l' escola de Balansat!


https://youtu.be/nQVagvDEi3I


❗JORNADA DE PORTES VIRTUAL


💭Si després de veure el vídeo encara teniu dubtes podeu omplir aquest formulari per assistir a una REUNIÓ VIRTUAL VIA MEET, DIMECRES 28 D'ABRIL A LES 17h.


📧Indicau al formulari el vostre correu electrònic i la setmana vinent rebreu un correu amb l'enllaç directe per poder accedir-hi.


https://forms.gle/Y68Fnd1pnbVvaPZb8


📌Us esperam amb els braços oberts!😀


Dubtes a: 📧 procesescolaritzacio@ceipbalansat.com


DEL DIA 3 I FINS 14 DE MAIG: PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS D'ADMISSIÓ


  • En aquest procés haurà de participar qui desitgi un canvi de centre i qui s'incorpori per primera vegada al sistema educatiu, és a dir, infants nascuts l'any 2018 o alumnes procedents de centres privats o estrangers).


  • Totes les sol·licituds d'admissió s'han de presentar preferentment per la via telemàtica, ja que és la forma més adequada i segura per participar en el procés a causa de la situació sanitària actual.


  • En el cas de canvi de centre, es recomana a les famílies que per poder dur a terme el tràmit de manera telemàtica, si no són usuàries del GestIB, en sol·licitin l'accés al seu centre actual.


  • L'atenció es farà per via telefònica (Tel. 971.33.48.70) i per correu electrònic (procesescolaritzacio@ceipbalansat.com). En els casos en que sigui necessari desplaçar-se al centre, es farà amb cita prèvia.


  • En quins casos s'haurà de demanar cita al centre?

- Quan s'hagi fet el tràmit pel sistema autenticat i s'hagi d'aportar documentació justificativa que no es pugui consultar telemàticament per part de l'Administració.

En els següents casos, hauran d'acudir els dos progenitors per tal de signar la sol·licitud o, en el cas que només n'hi pugui acudir un, haurà d'aportar una autorització signada del progenitor absent o una declaració responsable juntament amb la documentació relativa a la no necessitat del vistiplau per part de l'altre progenitor o tutor:

- Quan s'hagi emplenat el sistema de tràmit anònim. L'usuari s'haurà de demanar cita al centre per tal de signar-lo.

- Quan no es disposi de DNI o NIE. En aquest cas, el centre ajudarà a emplenar la sol·licitud en paper.

- Quan no s'hagi pogut dur a terme el tràmit telemàticament, tot i rebre el suport telefònic i telemàtic per part del centre. En aquest cas, el centre ajudarà a fer el sistema de tràmit anònim, o excepcionalment, emplenar la sol·licitud en paper en el centre.

IMPORTANT: són els participants qui s'han de posar-se en contacte amb el centre per tal de demanar cita.


PODEU CONSULTAR LES VACANTS PER

AL PROPER CURS

LLISTAT DE PUNTUACIÓ PROVISIONAL

Us recordem que el període de reclamacions és del 2 fins al 4 de juny de 2021.

Les famílies que hagueu fet un tràmit autenticat per fer la sol·licitud podreu fer un tràmit telemàtic també per fer una reclamació (si escau) però si heu d'adjuntar documentació l'haureu de presentar al centre.

Si heu fet el tràmit anònim o sol·licitud en paper, la reclamació es farà en el centre (Tel 971.33.48.70 o procesescolaritzacio@ceipbalansat.com).


A partir del dia 2 i fins el 4 de juny de 2021: Reclamacions / Reclamaciones


llistaSolicituds Admissió EI,EP,ESO_Provisional.pdf

LLISTAT DEFINITIU DEL PROCÉS D'ADMISSIÓ 2021/22

Estimades famílies,

Si teniu reservada la plaça per al vostre fill/a en el nostre centre CLIQUEU AQUÍ o aneu a la subpàgina de "DOC MATRÍCULA 2021/22"


Estimadas familias,

Si tenéis reservada la plaza para vuestro/a hijo/a en nuestro centro CLICAD AQUÍ o id a la subpàgina de "DOC MATRÍCULA 2021/22"

llistaSolicituds_QWZJQ03N_Admissió EI,EP,ESO_Definitiu.pdf